Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов подписа днес в централата

...
Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов подписа днес в централата
Коментари Харесай

ГЕРБ подписа рамкови политически споразумения за местните избори с Обединени земеделци и Български демократически форум

Председателят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов подписа през днешния ден в централата на партията в София рамкови политически съглашения за локалните избори с Политическа партия "Обединени земеделци " и Политическа партия "Български демократически конгрес ". Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

От страна на "Обединени земеделци " съглашението е подписано от ръководителя на партията Петя Ставрева, а от страна на Политическа партия "Български демократически конгрес " - от ръководителя Жаклин Толева.

С оглед на сполучливото партньорство от европейските избори тази пролет и постигнатата безапелационна победа на тях, управленията на ГЕРБ, "Обединени земеделци " и "Български демократически конгрес " се договориха ползотворното съдействие да продължи и за локалните избори, се показва в известието.

В документите се показва, че структурите на Политическа партия ГЕРБ могат да образуват обединения с "Обединени земеделци " и "Български демократически конгрес " за взаимно явяване в разнообразни общини посредством лъчение на обща кандидатура за кмет и обща листа с общински съветници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР