Председателят на ПП АБВ се срещна с посланика на Република

...
Председателят на ПП АБВ се срещна с посланика на Република
Коментари Харесай

Румен Петков се срещна с посланика на Република Беларус Н. Пр. Александър Лукашевич

Председателят на Политическа партия АБВ се срещна с посланика на Република Беларус Н. Пр. Александър Лукашевич. Те разискаха отбелязването на 25-годишнината от побратимяването на Плевен и беларуския град Брест – документ, който е подписан от Петков тогава като кмет на Плевен.
По време на срещата те разговаряха за разширение на съдействието в областта на туризма – културния, поклоническия и ловния туризъм, за разширение на културния продан. Предмет на диалог бе и опцията студенти от Беларус да се образоват във ВУЗ-овете в България – тематика, по която Н. Пр. Александър Лукашевич прояви огромен интерес.
 Румен Петков и доктор Пламена Заячка бяха посетители на събитията в чест на 60-та годишнината от първия полет на индивида в Космоса Румен Петков и доктор Пламена Заячка бяха посетители на събитията в чест на 60-та годишнината от първия полет на индивида в Космоса
Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков и водачът на АБВ-Младежи доктор Пламена Заячка бяха посетители на събитията в чест на 60-та годишнината от...
В срещата участваха също Леонид Синевич, първи секретар и търговски представител в посолството и Николай Позняк, първи консултант в посолството на Беларус у нас.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР