Председателят на ПП АБВ се срещна с посланика на Република

Председателят на ПП АБВ се срещна с посланика на Република ...

Румен Петков се срещна с посланика на Република Беларус Н. Пр. Александър Лукашевич

Председателят на ПП АБВ се срещна с посланика на Република Беларус Н. Пр. Александър Лукашевич. Те обсъдиха отбелязването на 25-годишнината от побратимяването на Плевен и беларуския град Брест – документ, който е подписан от Петков тогава като кмет на Плевен.
По време на срещата те разговаряха за разширяване на сътрудничеството в сферата на туризма – културния, поклоническия и ловния туризъм, за разширяване на културния обмен. Предмет на разговор бе и възможността студенти от Беларус да се обучават във ВУЗ-овете в България – тема, по която Н. Пр. Александър Лукашевич прояви голям интерес.

Румен Петков и д-р Пламена Заячка бяха гости на събитията в чест на 60-та годишнината от първия полет на човека в Космоса Румен Петков и д-р Пламена Заячка бяха гости на събитията в чест на 60-та годишнината от първия полет на човека в Космоса
Председателят на ПП АБВ Румен Петков и лидерът на АБВ-Младежи д-р Пламена Заячка бяха гости на събитията в чест на 60-та годишнината от...
В срещата участваха също Леонид Синевич, първи секретар и търговски представител в посолството и Николай Позняк, първи съветник в посолството на Беларус у нас.
 

Източник: actualno.com