Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с Елеонора

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с Елеонора
Коментари Харесай

Р. Пет. се мазни на Митрофанова

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков се срещна с Елеонора Митрофанова. Пред съветската посланичка той насочи настоятелна молба от името на доста родители и възпитаници да бъде непокътнато учебното заведение към съветското посолство, заради извънредно положителното обучение, което дава на българските деца.

В създалата се обстановка обаче, след дейностите на българските управляващи, учителският състав е редуциран до най-малко, което прави невероятно запазването на учебното заведение във типа, в който е, осведоми посланикът. Тя увери, че при смяна на ситуацията и връзките сред нашите страни, това ще бъде измежду първите въпроси, които ще намерят удобно решение.

Румен Петков акцентира съгласно него нуждата от търсене на разговор и убеждението на АБВ, че той би трябвало да стартира по самодейност на българското държавно управление за излаз от рецесията в междудържавните връзки. „ Ние, като партия АБВ в коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ ще настояваме за гаранция, че новото българско държавно управление (ако се стигне до него) по най-бързия метод ще стартира разговор с Русия за намиране на решения, които да подсигуряват и българския, и съветския народен интерес “, уточни той.

Петков е на мнение, че новото българско държавно управление би трябвало да започва по най-бързия метод договарянията с „ Газпром износ “ за гарантиране газовата сигурност на страната. Но бил значим и ефикасен разговор, който да позволял просветителния, теоретичен и състезателен продан сред двете страни.

Приоритет било и запазването на туристопотока, което означавало с напъните и разбирането на българската страна да бъдат обезпечени опциите дипломатическите представителства (консулските служби в България и Русия) да работят задоволително интензивно за издаване на визи за туристи, тъй като за Петков и русофилите било витално значимо да запазят Русия като дестинация.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР