Председателят на ПП АБВ Румен Петков определи като цинизъм да

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков определи като цинизъм да
Коментари Харесай

Румен Петков: Цинизъм е да плашиш с 5 г. затвор и над 50 хил. лв. глоба

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков дефинира като цинизъм да плашиш мизерстващото българско население с 5 година затвор и над 50 хиляди лева санкция за неспазване на последната здравна заповед. Пред медиите той насочи въпроси към Стойчо Кацаров и наложените ограничения.

„ Единият е за наложителната имунизация на здравните фрагменти, с цел да могат да вървят на работа. Това е надълбоко противоконституционно предложение, то демонстрира един нихилизъм към нормативната уредба. Заключителният текст за носене на наказателна отговорност за нарушение на заповедта. Тук би трябвало да си доста перверзен в мисленето си, с цел да наложиш 5 година затвор и над 50 хиляди лева санкция “.

Петков разяснява, че на общия битов декор в целия свят доста публични въпроси са оставени встрани.

„ Психическото здраве, освен в България, това е проблем в целия свят. Детското принуждение, домашното принуждение, насилието изобщо и психическата атмосфера. Сякаш проучванията на тази тематика стопираха. Не се подхващат ограничения на никое място, за България сигурно “.

Налице са и двойни стандарти в следващите ограничения, уточни ръководителят на АБВ.

„ Тази заран Кацаров сподели, че където личният състав на кръчмите е имунизиран, където гостите са със зелени документи, няма ограничаване във времето, може да си работят надали не непрекъснато. Същевременно в спортните зали не може да влиза аудитория. Разбирам афинитета на Кацаров към кръчмите, само че има и хора, които вървим на спортни мероприятия. Правилата, които се постановат, когато съдържат в основата си двойни стандарти, става дума за управническо безумство. Това е цинично отношение към избрани браншове на публичния живот “.

Петков уточни, че продължава да бяга от вниманието ни въпросът, че откакто е явно, че имунизираните могат да са преносители – какво реализираме с тези ограничения. Според него неуспехът на имунизационната акция има ярки носители.

„ Лидери са Костадин Ангелов и Стойчо Кацаров. Тук позиция има Ангел Кунчев. Хора, които отблъснаха доверието на жителите са проф. Асен Балтов, физиономистта, отпред с някогашния министър председател Бойко Борисов. Аз персонално не съм се ваксинирал, тъй като се тормозих, откакто видях, че сред двете дози косата на някогашния здравен министър Костадин Ангелов. Най-съществения резултат в работата на двете служебни държавни управления е внезапната смяна в дрешниците на министрите на опазването на здравето, енергетиката и образованието “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР