Председателят на ПП АБВ Румен Петков изрази надежда, че някой

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков изрази надежда, че някой
Коментари Харесай

Румен Петков: Зеленски е зависим от наркомафията

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков изрази вяра, че някой от европейските водачи ще попита президента Байдън при обиколката му в Европа за писмата на Хънтър Байдън – неговия наследник, за кореспонденцията му с Украйна, за неговата задлъжнялост, оповестени от " Ню Йорк Таймс ". Пред медиите Петков разяснява, че сходно събитие ни задължава да си дадем сметка, че човек с такива връзки и зависимости няма право на мнение по протичащото се в Украйна.
По събитията към Украйна Петков разяснява също, че никой от европейските водачи, включително и българските управници, до момента не е задал въпроса на президента Зеленски – той какво отношение има към наркомафията.
Румен Петков съобщи, че Зеленски е подвластен от наркомафията и даде образец със закрилата, която Ивелин Банев-Брендо получи от украинския президент, до момента в който е издирван от правораздаването на Италия, Румъния и България.
„ Както е известно, господин Брендо се занимава с произвеждане и разпространяване на опиати. Президентът Зеленски му даде украинско поданство и отхвърли да го даде на правораздаването на Италия, Румъния и България. И това би трябвало да се знае – зависимостта на президента Зеленски от наркомафията. Ако ние не отчитаме тази действителност, би трябвало да си дадем сметка какво влиза при нас “.
Петков изрази подозрение, че на границите на Европа се прави прецизен надзор на вида влизащи от Украйна и на това какво носят в колите си и при помни, че в страната в актуалната обстановка бяха освободени пандизчиите а оръжие се раздава всеобщо.
Едновременно с това Петков е безапелационен, че бягащите от войната би трябвало да бъдат приютени и за тях да бъдат положени всички нужни грижи. Той още веднъж прикани да бъде комплициран завършек на двойните стандарти към бежанците – да де не правят оценка по значителност по цвета на кожата им, религията или страната, от която бягат.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР