Председателят на ПП АБВ Румен Петков и заместник-председателят на партията

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков и заместник-председателят на партията
Коментари Харесай

АБВ издигна бившия кмет Георги Руменов в Съединение

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков и заместник-председателят на партията и регионален ръководител на Пловдив Владимир Маринов тази заран разговаряха с някогашния кмет на Съединение Георги Руменов, след подпалването на негови коли и техника. През днешния ден те посетиха и дома на Руменов, където разговаряха и с негови близки.

В община Съединение Политическа партия АБВ завърши диалозите за номинации за идния локален избор. Като претендент за кмет на общината партията дава поддръжката си за Георги Руменов, който е повдигнат от локалната коалиция „ Сдружение за община Съединение “ и „ Обединен блок на труда “. В общината Политическа партия АБВ е подготвена с цялостна листа и претенденти за кметове на обитаеми места.

„ Политическа партия АБВ ще организира акция, която да даде друго чувство за сигурност и вероятност на община Съединение “, уточни Румен Петков. Той изрази вяра профилираната прокуратура бързо да организира следствие по сигнала на Георги Руменов и сподели, че партията споделя неговите за главната мотивация по случая – експанзия против него. Бизнесът му е безусловно чист и доверието към него е цялостно, добави Петков.

Владимир Маринов уточни, че персонално познава от дълго време Георги Руменов и го дефинира като извънредно стойностен човек, който заслужава и го е потвърдил, доверието на хората.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР