Председателят на ПП АБВ Румен Петков и Анастас Терзобалиев, съветник

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков и Анастас Терзобалиев, съветник
Коментари Харесай

Румен Петков и Анастас Терзобалиев поднесоха съболезнованията си за кончината на емира на Кувейт

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков и Анастас Терзобалиев, консултант в Политическа партия АБВ по връзките с Близкия изток и арабските страни, сервираха съболезнованията си за кончината на емира на Кувейт Сабах IV ал-Ахмад ал-Джабер ал-Сабах. В съболезнователната книга в посолството на арабската страна Петков написа:
„ Сабах IV ал-Ахмад ал-Джабер ал-Сабах е държавникът, направил извънредно доста и който има голяма заслуга в 51-годишните дипломатически връзки сред България и страната Кувейт ".
В диалог с Бадер Ал Фораих, краткотрайно ръководещ посолството на Кувейт в София, Петков уточни, че АБВ, като политическа партия, цели да притегли арабски студенти в българските висши образователни заведения, защото българското обучение е с извънредно качество и това е метод да бъде построен стабилен мост сред двете страни и начало за последваща стъпка на динамичност в връзките ни в туризма и стокообмена. От името на Политическа партия АБВ той изрази подготвеност за съдействие с страната Кувейт и с арабския свят, като цяло, защото това е осъзната нужда.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР