Председателят на ПГ на "Воля" Веселин Марешки прочете декларация за

...
Председателят на ПГ на "Воля" Веселин Марешки прочете декларация за
Коментари Харесай

Марешки обеща да работи за повишаване на стандарта

Председателят на ПГ на "Воля " Веселин Марешки прочете декларация за началото на новата парламентарна сесия. Той добави, че от групата ще работят за повишение на приходите на жителите, сигурността, почтено опазване на здравето, обучение. Надяваме се в това богоугодно и народоугодно дело да бъдем последвани от оптимален брой народни представители от всички политически партии, съобщи Марешки.

Той сподели, че в първия ден от новата сесия на Народното събрание му вършат усещане две неща. Едното по думите му е безочието на хора, които би трябвало да са по-смирени, поради това, че са взели участие в ръководството, когато България е била разграбвана. Второто е благополучието и просперитета, които лъхат в пленарната зала, сподели той.

"Пожелаваме чисто професионално да вършиме по този начин, че този разцвет и благоденствие да стига до от ден на ден български жители. Работете за това, отдайте повече от вашите сили, познания и сила за това повече български жители във всеки един град и село да наподобяват по този начин сполучливи, щастливи и усмихнати ", съобщи ръководителя на "Воля ".

Веселин Марешки пожела на българския народ за новата 2018 година живот и здраве, разцвет и по-добри политици, които да се грижат за очакванията му за висок стандарт на живот.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР