Председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов напомни: Да пазим корените си, да съхраняваме българските традиции и обичаи

Председателят на ПГ на Политическа партия ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила беше посетител на Националния фолклорен събор „ И си носим песента” в с. Горно Новково, община Омуртаг.

На събора участваха още министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила, националният представител от Политическа партия ГЕРБ и регионален координатор на партията доктор Венка Стоянова, кметът на община Търговище доктор Дарин Димитров, кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеб, общинските ръководители на Политическа партия ГЕРБ в Омуртаг, Попово, Антоново и Опака-Митко Стайков, Стефан Иванов, Елка Станчева и Борислав Борисов, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.



За 21 следващ път, на събора участваха над 1 000 души, най-вече българо-мохамедани от всички краища на страната. Млади и остарели играха хора и се любуваха на българския фолклор и националните ни обичаи.



Трябва да пазим корените си, да съхраняваме българските обичаи и традиции, и да ги предаваме с доста обич на поколенията “, сподели пред присъстващите Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР