Председателят на ПГ на ИТН с разкрития за финансиране на

...
Председателят на ПГ на ИТН с разкрития за финансиране на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Дали си на руска или на задокеанска каишка - все си на каишка

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ с разкрития за финансиране на сдружения, фондации и медии от Политическа партия и Демократична България
„ Дали си на съветска или задокеанска каишка- все си на каишка ”, напис а в акаунта си в Туитър Тошко Йорданов. В поредност от известия той дава образци с фондации, сдружения и медии, които се финансират от Политическа партия и Демократична България, с цел да прокарват избрана идеология.

Например Сдружение „ Институт за ръководство на обществената среда ” получава 530 500 лв., а негов ръководител на УС е Антоанета Цонева от „ Демократична България ”.

Друг образец е Фондация „ Български институт за правни начинания ”, която получава над 880 00 лв., и в която се подвизава Христо Иванов.



Според информацията на Йорданов, „ Асоциацията на европейските публицисти ” взима близо 600 000 лв., а Mediapool над 1 млн 200 хиляди лв.. Сайтът " Клуб Z " за изявления с безнес устременост получава 170 000 лв..  Фондация „ Отец Паисий 36 ” , която издава пловдивския уебсайт „ Под тепето ” и интензивно поддържа Политическа партия и Демократична България е взела над 350 000 лв., написа още Тошко Йорданов.  





Според данните на представителя на Има Такъв Народ, финансира академия „ Телерик “ с 930 000 лв., а на митинга в отбрана на кабинета на Кирил Петков е имало хора и на компанията. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР