Председателят на ПГ на Има такъв народ (ИТН) Тошко Йорданов

...
Председателят на ПГ на Има такъв народ (ИТН) Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Кирил Петков еднолично е създал корупционна среда

Председателят на ПГ на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов твърди, че министър председателят в оставка Кирил Петков е основал корупционна среда в Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) със свои решения след излизането на Има Такъв Народ от кабинета.

" Кирил Петков еднолично е основал корупционна среда в Министерство на регионалното развитие в този момент, откакто излязохме от кабинета, с негово решение ", разгласи на брифинг в Народното събрание Йорданов.

По думите му Петков е уволнил всички зам.-министри в Министерство на регионалното развитие и е поставил свои хора за зам.-министри, на които е дал пълномощията да ръководят паричните потоци.

Кирил Петков издава заповед, че всички заплащания над 900 хиляди лв. би трябвало да бъдат позволени от Министерския съвет и от тези двама зам.-министри, уточни той, представен от Българска телеграфна агенция.

Всяка една пътностроителна, ВиК компания или компания, която работи в тази сфера, е притисната до стената и, с цел да си получи парите, би трябвало да върви да се схваща със съответния човек, който ги позволява, разяснява Йорданов.

По думите му това е безусловно нелегално решение на Кирил Петков, за което Министерство на регионалното развитие е пуснало тъжба.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР