Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов няма да подава

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов няма да подава
Коментари Харесай

Епицентър.бг: Цветанов няма да подава оставка

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов няма да подава оставка като ръководител на предизборния щаб на ръководещата партия. Това е споделил той с доближени партийни съратници, за което Епицентър.бг научи.

Подкрепете самостоятелната публицистика. Свободата има потребност от съидейници.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов няма да подава оставка като ръководител на предизборния щаб на ръководещата партия.

Това е споделил той с доближени партийни съратници, за което Епицентър.бг научи.

Нещо повече - партията и парламентарната група застават зад него.

Партийните структури ще изразят в нарочни заявления поддръжката си за Цветанов, изтъквайки незаменимата му роля за ГЕРБ.

Сред депутатите на ГЕРБ стартира зрее неодобрение от Борисов и от навика му да се освобождава от хора, които стават обект на медийни офанзиви.

Във Facebook е основана група " Цветанов е почтен ", където тече акция от волеизвления на негови поддържници.

Председателят на правната комисия Данаил Кирилов е качил на страницата си във ФБ апела " Цветанов е почтен ". 

Според източници от ГЕРБ Цветанов е уверен, че офанзивата против него не е пристигнала извън, а е плод на " другарски огън " - от Томислав Дончев, за което през днешния ден Епицентър.бг писа.

Вицепремиерът е единственият член на кабинета, който разяснява апартаментгейт в искрено отрицателен за Цветанов аспект и от радиофера го прикани " да даде повече информация,включително във връзка с последния упрек – връзки с компанията, проверявана ли е, за какво е проверявана, връзка или липса на връзка сред едното и другото ". Дончев споделя и още нещо значително: " абсурдът не се е развил до дъно " и моли за " извънредно явен и съответен сигнал ", който да разреши доверието да бъде възобновено.

" Дори и най-стабилната парламентарна настройка не би могла да избави някой, във връзка с който доверието е изчерпано, имам поради държавното управление. В този смисъл с изключение на за стабилността на парламентарната поддръжка, би трябвало преди всичко да се мисли и да се удържа доверието. Без доверие, нищо няма смисъл. Убеден съм, че решението ще е такова, че освен да възвърне, само че за какво не и да увеличи доверието ", продължи Дончев, което прозвуча като присъда за Цветанов.

Това значи, че борбата сред двамата следва.

В Народното събрание Цветанов има поддръжката с изключение на на групата на ГЕРБ, още и на Валери Симеонов, както и безмълвната поддръжка на Движение за права и свободи. Единствено водачът на " Атака " Волен Сидеров счита, че зам.-председателят на ГЕРБ  трябва да понесе някакъв тип отговорност.

Цветанов би трябвало да се върне от Съединени американски щати в сряда.

Засега Борисов резервира безмълвие. Очаква се в четвъртък той да свика съвещание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ след завръщането на Цветанов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР