Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова призова депутата от

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова призова депутата от
Коментари Харесай

ГЕРБ призова Мирослав Иванов-Фена да си подаде оставката като заместник-председател на НС

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова прикани депутата от Политическа партия Мирослав Иванов-Фена да си подаде оставката като заместник-председател на Народно събрание. Той лиши думата на опозицията и наруши правилника по време на парламентарния надзор през днешния ден, като даде отмора на депутатите за 20 минути, „ с цел да се охладят пристрастеностите “.

„ Без мотив отнехте думата на опозицията. Последния път сътрудник ви връчи таблетка валериан. Сега може би имате потребност от това, а и да освободите трибуната, с цел да се заеме от различен с по-голяма чуваемост към опозицията. Призовавам ви да отстъпите председателското място, да вземем за пример, на господин Атанас Атанасов от Демократична България и смятам, че той по-добре ще управлява пленарното съвещание, тъй като е потвърдил през годините, че може да чува какво приказва опозицията. Моля ви настоятелно освободете място пръв измежду равни и съвещанието да продължи с някой, който може да владее залата. Нашата група ще стартира разговор за отстраняването ви, вие нямате място на тази естрада “, уточни Атанасова.

В отговор Мирослав Иванов посочи, че ползва един критерий към всички. „ Спазвам правилника и разпоредбите. Започвайте разговор с който желаете. Няма да си подам оставката, тъй като няма съображение за това “, счита Иванов.

В обществените мрежи назовават Мирослав Иванов Фена, откакто бе публикано видео, на което той слиза от рейс с Кирил Петков и след това играе ролята на локален почитател посрещач.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР