Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов води днес в Пловдив трима министри

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще открие през днешния ден от 14.00 часа в Пловдив Есенен колоквиум за цифрова сигурност и просвета, културно-историческо завещание и цифровизация. Двудневният конгрес ще се организира в хотел „ Империал”, а негови уредници са Жени ГЕРБ и Фондация „ Конрад Аденауер”.

Цветанов ще приказва пред участниците на тематика „ България – територия на сигурност и съгласуваност. Управленската стратегия на Политическа партия ГЕРБ – национална политика с четиригодишен небосвод и посока Западни Балкани”.

Очаква се в работата на двудневната конференция да се включат още министърът на вътрешните работи Валентин Радев, министърът за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година Лиляна Павлова, министърът на културата Боил Банов и други.

Приветствия към форума ще създадат ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев. Ще бъде излъчено видеообръщение от Европейския комисар по въпросите на цифровата стопанска система и цифровото общество Мария Габриел.

тагове цветан цветанов министър конференция герб
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР