Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов направи оглед на ул. "Проф. Асен Василев" в Смолян

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила и кметът на Смолян Николай Мелемов направиха оглед на ул. "Проф. Асен Василев " в регионалния град. Улицата е дълга близо километър, само че в никакъв случай не е била асфалтирана и над 30 години хората газят в тиня.



Хората са прави като споделят, че имат право на хубава улица откакто заплащат налози. Но за тук е нужна една огромна подпорна стена, която възлиза на стойност над 650 000 лева, сподели кметът Мелемов. Той изясни, че когато се обезпечи финансирането и се построи тази подпорна стена, следва осъществяване на водния цикъл на стойност 70 млн. лева и чак тогава тя ще бъде асфалтирана, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



На място бе и шефът на държавното сдружение "ВиК " ЕООД инж. Мариян Николов, който осведоми хората, че в период до 23 май би трябвало да показа плана за воден цикъл пред Министерство на околната среда и водите, където ще ревизират дали създаването дава отговор на европейските правила. Срокът за изговаряне е 3 месеца, а през това време ще бъде оповестена социална поръчка за строителство.



Аз ще направя всичко допустимо да бъде отпуснато целево финансиране за тази подпорна стена. Разбирам от кмета, че няма ли я стената, нищо друго не може да се прави. А в случай че процедурите при "ВиК " бъдат обжалвани и забавени, ще търсим спомагателни финансови благоприятни условия, даде обещание Цветанов. Жителка на Смолян му подари директория, съдържаща цялата преписка по проблематичната улица, всички медийни изявления и Конституцията на Република България.



От прилежащата улица "Добруджа " поканиха Цветанов да отиде и при тях да види в какво положение е. Всъщност забавянето на ремонтите идва от процедурата с водния цикъл, тъй като не може да се асфалтира преди да се постави подземната връзка, стана ясно от диалозите. Пред събралите се хора Цветанов се обади на министъра на районното развиване Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила, с цел да се осведоми повече за водния план. От своя страна министър Нанков съобщи, че когато се завърши процедурата за неговото възлагане, ремонтните действия ще стартират от тези улици, които са в най-тежко състояние.



По-рано Цветан Цветанов беседва и с жители на Смолян по време на разходка по основната улица на града. Придружиха го кметът на Смолян Николай Мелемов и националният представител Красимир Събев. Появата на Цветанов провокира огромен интерес измежду минувачите в центъра на регионалния град. Гражданите сложиха пред него и Мелемов въпроси от локален и народен темперамент и потърсиха подпомагане за решение на проблеми на локалната общественост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР