Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Историческото наследство и съвременният облик на Велико Търново са гордост за България

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, кметът на Велико Търново Даниел Панов, регионалният шеф проф. Любомира Попова и депутати от ГЕРБ се включиха в празничното шествие по улиците на Велико Търново. То потегли от църквата „ Св. 40 мъченици ” и приключи пред паметника “Майка България”.

“Радостен съм, че имах опцията персонално да поздравя жителите и гостите на остарялата столица, която през днешния ден отбелязва своя формален празник”, разяснява Цветанов в обществените мрежи.


По-рано той и сътрудниците му от Народното събрание участваха на Света литургия в храма “Св. 40 мъченици” във Велико Търново, която бе отслужена от Великотърновския митрополит Григорий.

Цветан Цветанов поздрави всички жители на старопрестолно Търново, които бяха пристигнали на литургията, като пред тях посочи, че би трябвало да са горди, че са поданици на един от най-обичаните български градове. “Гордост за България е освен историческото завещание, само че и актуалният образ на Велико Търново”, акцентира Цветанов.




Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР