Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов посети изцяло обновена с европейски средства детска градина в Казанлък

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов посети през днешния ден Детска градина №1 "Здравец " в гр. Казанлък. Детското заведение е напълно актуализирано по план „ Обновяване на просветителната инфраструктура в Община Казанлък ", финансиран по Оперативна програма „ Региони в напредък 2014-2020 година "

Заедно с Цветанов бяха още кметът на Казанлък Галина Стоянова, зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, депутатите от ГЕРБ-Стара Загора Радостин Танев, Борис Кърчев, Маноил Манев, както и регионалният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов.

„ Ремонт тук не бе юридически от над 30 години. За ГЕРБ и държавното управление на Бойко Борисов приоритет номер едно е образованието. Затова и влагаме съществено в просветителната инфраструктура “, показа Цветан Цветанов пред всички присъстващи депутати, представители на локалната власт, възпитатели, родители и деца.





Председателят на ПГ на ГЕРБ изрази своята задоволеност, че в тази детска градина най-младите поданици на Казанлък ще играят и учат в прелестни условия, а техните родители ще бъдат спокойни, че децата им са на несъмнено и приветливо място. „ Пожелавам на малчуганите доста наслада, доста усмивки и доста нови насъбрани познания “, сподели Цветанов. Той благодари на целия педагогичен състав за грижите и отношението към децата.



„ Цветан Цветанов е един огромен другар на Казанлък и постоянно ни е подкрепял. Радостна съм, че успяхме да го впечатлим с новата детска градина. Като външен човек и татко на три дъщери неговото мнение е доста значимо за всички нас “, съобщи на собствен ред кметът на Казанлък Галина Стоянова.

Проектът за обновяването на детската градина е на обща стойност 9 504 532,06 лева Освен строително-монтажните работи като въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост, ремонт и създаване на тръбопровод и канализационни съоръжения, газификация и свързване с градската газоразпределителна мрежа, беше осъществен и повсеместен монтаж на изцяло ново съоръжение. Проектът обгръща още две детски градини в кв. Изток и учебните заведения в градовете Шипка и Крън и тези в селата Овощник и Хаджидимитрово.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР