Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе среща с актива на Жени ГЕРБ-София

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира довечера работна среща с актива на Жени ГЕРБ-София. Днешните диалози бяха част от поредицата срещи „ Европейски разговори “, които дамите от ГЕРБ-София провеждат. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На последната такава среща гост-лектор беше зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев, като довечера неговото място зае ръководителят на парламентарната Комисия по външна политика Джема Грозданова.

Цветан Цветанов разиска с дамите настоящата политическа конюнктура в страната, като изясни какви са последните законодателни начинания на ГЕРБ и ръководещото болшинство в Народното събрание. Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява, че в днешно време е все по-трудно ръководещите да се оправят с отрицателния резултат от популизма на опозицията.

„ Днешното им предложение за основаването на анкетна комисия за продажбата на ЧЕЗ бе следващият образец за популизъм. На техния популизъм ние реагираме с виновни парламентарни дейности “, акцентира Цветанов. По думите му в битката с демагогията на Българска социалистическа партия е доста значима поддръжката, която ГЕРБ получава от своите съдружни сътрудници от „ Обединените патриоти “.

Цветан Цветанов поздрави дамите за техните начинания за киберсигурността, целящи да понижат насилието както в живота, по този начин и в интернет. Той анонсира и идното събитие от парламентарното измерение на европредседателството – съвещанието на взаимната група за парламентарен надзор на „ Европол “ в неделя и понеделник.

„ Вашите събития за киберсигурността чудесно се вписват в идния конгрес “, обърна се към дамите Цветанов.

Председателят на Комисията по външна политика Джема Грозданова показа пред дамите целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. В своята презентация Грозданова анонсира всички по-важни събития от парламентарното измерение на председателството.

„ Поставянето на тематиката за европейската вероятност пред Западните Балкани е голям триумф за нас “, сподели ръководителят на Комисията по външна политика.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР