Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов разговаря с председателя на Албанската републиканска партия Фатмир Медиу

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира работна среща с Фатмир Медиу от Албания. Двамата разговаряха в границите на 10-тата Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността във Вашингтон, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На ръководителя на Албанската републиканска партия, който е и някогашен министър на защитата (2005 - 2008) и министър на околната среда (2009 - 2013), бяха показани целите на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз в частта на парламентарното измерение на председателството.

Двете страни се сплотиха към мнението, че страните от Западните Балкани са значим приоритет освен за българското председателство, а и за световната вероятност пред Европа.

Именно в тази връзка би трябвало да се организират оптимален брой начинания - стопански, обществени, духовни, които да работят за единението на всички нации от района и обединена Европа, безапелационни бяха Цветанов и Медиу.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР