Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила се срещна с ръководителя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер. Срещата бе в Брюксел, където Цветанов взе участие в учредителната среща на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол.

Тема на диалога беше напредъкът на България към участието в еврозоната и Шенген.

„ Влизането в еврозоната е огромно политическо предизвикателство. Оценявам високо персоналния ангажимент на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила за напредъка в тази сфера. България е сериозен сътрудник в Европа с доста положителни стопански индикатори “, съобщи Вебер. Председателят на най-голямата политическа група в Екологичен потенциал даде извънредно висока оценка на работата на българските евродепутати от ГЕРБ.



На собствен ред Цветан Цветанов означи, че със своя растеж на стопанската система от 3.9% България е в топ 5 на страните от Европейски Съюз по този индикатор за предходната година. В края на срещата Манфред Вебер пожела триумф на Цветанов, който отпътува на работно посещаване в Германия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР