Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще посети събития в Бургас и Поморие днес

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети Коледния благотворителен базар и концерт през днешния ден. Очаква се към 17.15 той да е в Държавна опера-Бургас, с цел да прегледа базара и да поддържа самодейността.

Преди това от 13.30 часа той ще ще открие Третия народен конгрес на Предприемачи ГЕРБ " Предприемачество. Развитие. Перспективи “ в Поморие. Събитието ще се организира в Гранд Хотел Поморие в гр. Поморие. Форумът се провежда взаимно от ПГЕРБ, Сдружение " Граждани за европейско развиване на България “ и Фондация " Ханс Зайдел “.

В рамките на събитието Цветан Цветанов ще изнесе и лекция на тематика " Политически и стопански процеси в България и Европа “. В откриването на конференцията ще вземат участие и кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, ръководителят на ПГЕРБ Валя Чилова, регионалният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, кметът на Поморие Иван Алексиев и представителят на Фондация “Ханс Зайдел " за България Богдан Мирчев.

Гост-лектори на форума ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и интернационален секретар на ПГЕРБ Ева Майдел, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова, зам.-министърът на образованието Таня Михайлова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков, ръководителят на УС на Фонд на фондовете Мартин Дановски и икономистът Лъчезар Богданов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР