Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов присъства на Националния фолклорен събор в село Горно Новково

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов участва на двадесет и второто издание на фолклорния събор „ И си носим песента “ в с. Горно Новково (община Омуртаг, област Търговище). Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Заедно с Цветан Цветанов на събитието бяха още министърът на енергетиката Теменужка Петкова, националният представител от ГЕРБ-Търговище и регионален координатор на партията доктор Венка Стоянова, кметът на Търговище доктор Дарин Димитров и регионалният шеф на Търговище Митко Стайков.



За следващ път на събора се събраха хиляди души. Сред тях имаше и доста българомохамедани, пристигнали от разнообразни краища на страната. В края на вечерта всички те се хванаха на огромно хоро.

„ Традициите би трябвало да се пазят. Затова довечера тук са се събрали толкоз доста хора, обединени от любовта си към българските обичаи и фолклор. Всички ние сме длъжни да предадем на идните потомство тази обич, за може българщината да пребъде “, показа Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР