Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов: Не правим отстъпления чрез подаването на оставки


Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов взе участие в Националния конгрес на Предприемачи ГЕРБ "За постоянна политика и развита стопанска система ", който се организира в хотел "Рила " в курортния комплекс "Боровец ".
Важно сега е да приказваме за политическата настъпателност на нашите съперници. Те бяха доста превъзбудени след президентските избори, които ние загубихме. Президентските избори нямат нищо общо с парламентарните. Много бяха тежки срещите, които провеждахме в страната преди парламентарните избори. Днес, връщайки се от дистанцията на времето, мога да кажа, че взехме вярното решение, сподели зам. шефът на ГЕРБ. Надеждата на Българска социалистическа партия, че могат да имат управнически мандат на чело с Корнелия Нинова няма да ги напусне.
Това е психическото разстройство на една политическа партия, което няма да могат да преодолеят през целия наш 4 годишен мандат, тъй като ГЕРБ ще изкара мандата си до до дъно, акцентира Цветанов. Българска социалистическа партия не оферират действителни решения, сподели той. По думите му решението за оставката на Димитър Главчев преди два дни е било мъчно. Според него решението е било вярно. Трябва да създадем доста сериозна разлика сред други политически обстановка и тази съответно, сподели зам.-председателят на ГЕРБ. С избора на Цвета Караянчева ще можем да възстановяваме обстановката в Народното събрание, с цел да може да се води спор с другите политически партии. Агресивността на Българска социалистическа партия минава всевъзможни граници, счита още той. Социалистите, по думите му, имат способността да вредят на страната ни и да ни отклоняват от европейския път.
Не вършим отстъпления посредством подаването на оставки, сподели той. В идната година и половина би трябвало да се подготвим за европейските избори. ГЕРБ би трябвало да покаже същинското си водачество в център дясно, съобщи Цветан Цветанов.
По думите му единствено ГЕРБ може да съставлява българските жители без значение от техния етнически генезис. Всичко, което вършим, е да можем да защитим интереса на страната и да се представим добре в актуалното председателство. По думите му опозицията нито един път не са изкоментирали тематиката за западните Балкани и това, което е направил министър председателят Бойко Борисов. ГЕРБ е номер 1, и ГЕРБ ще остане номер 1. Ние демонстрираме забележимите резултати от свършеното, сподели той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР