Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

ГЕРБ възложили на структурите си проверки за назначенията

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов к аза, че на всички локални структури е предоставено да се направи инспекция във връзка с назначенията, с цел да не се употребяват те съперниците като мотив. Цветанов сподели това във връзка информация на Българска социалистическа партия за роднински назначения в Габрово , съобщи „ Фокус “.
 


„ Ако има роднински назначения някъде
, които са с някакво влияние и е н арушен законът, те би трябвало да бъдат изчистени “, съобщи Цветанов. Според него такива причини не могат да дадат ръководство.
 


 „ Управлението го дават жителите, те го дадоха за трети път на Бойко Борисов тъкмо преди 6 месеца “, уточни Цветан Цветанов. „ Направете си изводите къде са Българска социалистическа партия, за какво го вършат и за какво е тази изнервеност от тяхна страна “, разяснява той.
 

Томислав Дончев не назначава в община Габрово . Сигурно би трябвало да се обади на брат си и да каже, тъй като съм еди си какъв, би трябвало да напуснеш, това оферират от Българска социалистическа партия “ , изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ. „ Ако бъде потвърдено, че има спор на ползи, ще вземем отношение. Не е належащо някой различен да ни го споделя “, съобщи той.
 

Българска социалистическа партия желаят да ни вкарат в серпантина, да ни отклонят от акцента, който има страната - Европейско председателство, среща на Борисов с балканските водачи, Западните Балкани стават приоритет “, посочи Цветан Цветанов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР