Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов: Разграничаваме се от действията на кмета на Хасково Добри Беливанов



Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила съобщи в коридорите на Народно събрание, че напълно се разграничават от дейностите на кмета на Хасково Добри Беливанов, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Дори разбрах, че сега не е в Хасково, а на приятна туристическа дестинация с предприемач, който е от Хасковския район “, добави Цветанов. „ Това излезе в медийното пространство, а за нас е неприемливо. Когато има да се вземат решение значими политически проблеми не може да си на екскурзия “, безапелационен бе политикът.

„ Позицията на общинското управление в Хасково не е изненада и е съгласувана с централното управление “, изясни Цветан Цветанов. По думите му Добри Беливанов не се употребява с поддръжката на партията, тъй като напълно се е отклонил от обещанията, които са били дадени през последните няколко години. „ Ние имаме своя политически потенциал и ще създадем всичко допустимо да защитим политическия интерес. Няма да нарушим силата на ГЕРБ в Хасковска област “, безапелационен бе ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Цветан Цветанов изясни, че е по-добре да назоваваш проблемите с същинските им имена, в сравнение с да се криеш зад тях и да смяташ, че имаш кмет, който да защитаваш непременно. „ След като виждаме, че се образува недостиг и има проблем по-добре да излезем и да бъдем откровени към обществото “. Цветанов акцентира, че твърдо застават зад дейностите на Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила.

По мотив думи на Елена Йончева, че Хасково е нов „ суджук гейт “ Цветан Цветанов разяснява: „ В тази обстановка партия, която няма ясна визия за политическата същина на това, което би трябвало да се прави в един град, ще прави опит да се възползва от възможното решение и позиция на общинското управление “. „ Не желая да влизам в този вербален спор с Елена Йончева. Ние си имаме своята политическа позиция, своя потенциал и ще създадем всичко допустимо да защитим публичния интерес “, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Самият Делян Добрев се извинява, че е издигнал преди години Добри Беливанов. "Аз нося отговорността, моя е грешката, че преди две години предложих Добри Беливанов, показа той. Властовият център не е бил в общината, а в офиса, къщата, на първокласните екскурзии на въпросния предприемач ", разяснява депутатът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР