Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с ръководителя на фондация Конрад Аденауер в София

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с ръководителя на бюрото на фондация " Конрад Аденауер " в София Торстен Гайслер, оповестиха от пресценъра на партията.Двамата разискаха политическата обстановка в Германия и България, както и визитата на Цветанов в Берлин по-рано тази седмица.


По време на диалога Цветан Цветанов благодари за срещата в Берлин със зам.-генералния секретар на фондация " Конрад Аденауер " доктор Герхард Валерс.

На собствен ред Торстен Гайслер показа, че сходни срещи са скъпи за Фондацията и поздрави ръководителя на ПГ на ГЕРБ за изключителния триумф на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. По думите му то има принос както за европейската политика, по този начин и за имиджа на България.
 Цветан Цветанов ще взе участие в трансатлантически конгрес по сигурността в Берлин Цветан Цветанов ще взе участие в трансатлантически конгрес по сигурността в Берлин
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов и членове на комисията отпътуват на работно посещаване в Берлин. Там т...

Цветанов и Гайслер се сплотиха към потребността от още по-засилено интерпарламентарно съдействие сред българския и немския парламент. В рамките на срещата бяха обрисувани проекти за съответни взаимни начинания през есента, в това число визити в България на немски депутати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР