Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в конференция „Трафик на хора и кибер престъпления: връзки, противодействие и превенция“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов ще взе участие в конференцията „ Трафик на хора и кибер закононарушения: връзки, противопоставяне и предварителна защита “ на 25 октомври 2018 година Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Форумът, който се организира във връзка Европейския ден за битка с трафика на хора, ще бъде открит в 9:30 часа в зала „ Мусала “ на хотел „ Хилтън “ в София. Организатори на събитието са Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и Фондация „ Ханс Зайдел “.

В конференцията ще вземат участие ръководителят на Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и кмет на София Йорданка Фандъкова, ръководителят на Фондация „ Ханс Зайдел “ проф. Урсула Менле, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, началникът на отдел „ Киберпрестъпност “ – ГДБОП Явор Колев, секретарят на Националната комисия за битка с трафика на хора Камелия Димитрова, Надя Кожухарова от фондация Асоциация Анимус, специалистът и съветник по линия на противодействието на трафика на хора Антоанета Василева и други

Участие във форума ще вземе и българският еврокомисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел. Специални обръщения към участниците в събитието ще имат и Н.Пр. Ема Хопкинс, дипломат на Англия в България и доктор Хелмут Палдер, някогашен управителен консултант в Баварското министерство на правораздаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР