Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова написа около 23

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова написа около 23
Коментари Харесай

Десислава Атанасова след записа към ПП: Вратата е ей там! Делян Добрев: Няма да им се размине!

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова написа към 23 часа във " Facebook: " След всичко, което чух през днешния ден, единственото, което ще им кажа е: " Вратата е ей там ". Ясно е, че засяга партиите от " Промяната ".

 

 

Вчера депутатът разколник Радостин Василев разпострани запис от Национален съвет на " Продължаваме промяната ", на който се чува по какъв начин Кирил Петков споделя по какъв начин Десислава Атанасова е била подценена поради Мария Габриел при избора на кандидат-премиер от ГЕРБ.  " Отделно в ГЕРБ има много голямо напрежение и злоба. Примерно човек като Деси, която много се бие тука в калта - внезапно идва Мария Габриел от Брюксел и ще става министър председател - това всичко се случва. "

 

Публикацията на Десислава Атанасова най-вероятно е препратка към случката от предходната година, когато автобусните превозвачи стачкуваха с претенции акцизът на горивата да се намали и се срещнаха с тогавашния министър-председател Кирил Петков. Тогава те обявиха, че по време на срещата Петков им е споделил:  " Това е моят кабинет и аз дефинирам какво ще се приказва и по какъв начин ще се приказва и в случай че не ви харесва, вратата е ей там и можете да напуснете. "

 

Половин час след обявата на Атанасова и сътрудника ѝ Делян Добрев коментира изтеклите записи:

 

" 4:30 часа измами, далавери, преврати, изменничества, ориенталска просвета... Питат ме: - Да не им се размине? - Няма! ".

 

Както е известно, водещата дума в ГЕРБ постоянно е била на Бойко Борисов. А той сподели по-рано денем, че записът няма да повлияе на желанието му за коалиция с ПП-ДБ.

Но неизвестностите предстоят. В предоставения запис освен от Радостин Василев, само че и от Кирил Петков по-късно, Петков споделя по адрес на Мария Габриел, че е в комплицирано състояние в ГЕРБ и е обект на злоба: За Делян Добрев Петков и Василев споделят, че може да иде курбан и да бъде разкаран от Народното събрание като вътрешна съпротива в ГЕРБ.

 

Коментиращите се разделят на два лагера. Първите предизвикват ГЕРБ да не вършат коалиция с " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ), а вторите показват страховете си от това " Възраждане " да пристигна на власт и желаят да има евроатлантическо държавно управление. 

 

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР