Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира думите на

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира думите на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Не е работа на Корнелия Нинова да коментира бъдещи съдебни решения, да си гледа партията

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разяснява думите на Корнелия Нинова, която разгласи даването на имунитета на Борисов като крачка на победа за Българска социалистическа партия.

„ Нинова си приписва победи. След като 16 години не може да бие ГЕРБ на избори, през днешния ден отбелязала победа, а точно - отхвърли на Борисов от личния му имунитет. Нинова, призовавайки за обективни присъди в изказването си, евентуално не помни, че не тук е трибунала, който дефинира кой да бъде съден и с каква присъда. Странно ми е да приказва в един глас с някогашни магистрати, които стартират своите политически планове, и се чудя дали няма логическа или причинно-следствена връзка сред най-различни събития, в това число, водейки диалозите за държавно управление с ГЕРБ-СДС с първия мандат, и нейната внезапна смяна на отзиви ”, сподели Десислава Атанасова.

Тя посъветва соцлидерката и други сътрудници да „ не замесват правосъдната, самостоятелна власт в калните си политически игри, тъй като този имунитет на Борисов евентуално се употребява за политическа дъвка, която през днешния ден бе отнета от госпожа Нинова, а има доста сегашни или бъдещи водачи, които ще вършат политически планове ”, счита още Атанасова. Тя подчерат, че водачът на ГЕРБ е бил без имунитет и „ последните 2 години на еманация на чегъртане, противозаконни арести и всичко друго против него беше настояването за събаряне на този имунитет. Ако има правдивост и обективна присъда, тя ще е неговата дефинитивна оправдателна присъда по това скалъпено дело. Всички сме наясно с материалите по делото, по какъв начин се забавиха всички изводи и всевъзможни процесуални дейности ”, акцентира още ръководителят на ПГ на ГЕРБ, и добави, че не е работа на Нинова да разяснява бъдещи правосъдни решения. „ Не е работа на Корнелия Нинова да разяснява бъдещи правосъдни решения, да си гледа партията  и нейното оцеляване ”, сподели още Десислава Атанасова.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР