Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова се срещна

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова се срещна
Коментари Харесай

Дариткова седна с 2000 души на маса за берекет

Председателят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова се срещна с поданици на рудоземското село Брезе.

Повод бе отправената към нея покана да посети обичайния курбан, които се организира в селото. На събитието участваха регионалният шеф Недялко Славов и районният мюфтия на област Смолян Неджми Дъбов.

Около 2000 души почетоха курбана в селото, който локалните поданици дават за здраве и благодат, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

Населеното място към този момент има нов асфалтиран път, като средствата са обезпечени от Програмата за развиване на селските райони. Дариткова и Славов разговаряха с хората, които споделиха, че чакат с неспокойствие и отварянето на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Рудозем-Ксанти ", който ще даде подтик на развиването на цялата област и ще се обезпечат повече вложения в района.

Председателят на ПГ на ГЕРБ се срещна на място и с напредъка на строителните действия по създаване на граничния пункт. Той е напълно на българска територия и на 5,9 км южно от Рудозем.

Недялко Славов съобщи, че при обикновено развиване, с тези темпове на работа, реалистично е строителството на пункта да завърши до края на февруари 2021 година. В края на 2019 година държавното управление утвърди нужните средства в размер на 18 445 744 лева за дофинансиране на построяването на пункта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР