Председателят на ПГ на ДПС препоръча на премиера да излезе

...
Председателят на ПГ на ДПС препоръча на премиера да излезе
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Не разбирам Радиното вълнение у Денков – всички лидери общуваме с вътрешния министър

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи предложи на премиера да излезе другия път против протестиращите в София. „ Това беше като гангстерска борба, какво очаквате да създадат тези момчета “, съобщи Делян Пеевски пред публицисти във връзка кървавия митинг против БФС предишния четвъртък.

„ Тези момчета постъпиха безусловно почтено и опазиха жителите на София. Пълна поддръжка имат от мен за дейностите си “, сподели Пеевски.

„ Изненадвам се от мненията на Денков – всички водачи поддържаме връзка с министъра на въътрешните работи и сме се виждали с него, не мога да схвана това Радино неспокойствие у премиера. Ние сме в непрекъснат контакт с вътрешния министър и освен и това е обикновено. Калин Стоянов сподели, че има опит за въздействие на назначение на полицейски шефове, което аз споделих, че не би трябвало да се позволява и че никой от нас няма право да назначава никой в Министерство на вътрешните работи “, акцентира Делян Пеевски.

Повод за изявлението му стана изказването на Денков, че е подготвен да подаде оставка, в случай че министърът на вътрешните работи Калин Стоянов не осъди полицейското принуждение на митинга против БФС и не накаже чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които са си разрешили да бият хора.

Денков да подаде оставка, в случай че Стоянов напусне Министерство на вътрешните работи, прикани по-рано денем водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи заключи, че работата по бюджета е на финалната права.

„ Ще има среща за бюджета по-късно, обсъждаме нещата, Асен Василев идва и ще беседва с Движение за права и свободи и ГЕРБ по тематиката, там няма проблеми, завършваме работа напълно скоро. Във финансовия министър има доста разсъдък “, сподели Пеевски.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР