Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски заяви, че ще

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски заяви, че ще
Коментари Харесай

Пеевски: Комисия ще разследва и дерогацията за „Лукойл“

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски съобщи, че ще дадат своето единодушие за парламентарната комисия за „ Балкански поток “.

„ Дори сме разговоряли с сътрудниците, включваме и „ Лукойл “. Имам уверението от през вчерашния ден от господин Петков, че те ще поддържат и за „ Лукойл “. Ще бъде една комисия за следствие. Нека всичко да се проверява и да стане ясно, ние изискуем на хората истината по всеки един план – от кой е извоювано, от кой е изгубено, и къде са отишли парите на хората “, добави Пеевски. После посочи, че става въпрос за дерогацията на „ Лукойл “.

По думите на Пеевски би трябвало да минат изборите, с цел да се види какво доверие ще дадат хората и по-късно да се приказва за формати.

„ Не е съществено да почваме да го водим този диалог занапред. Нека да забележим кой какво доверие ще има и тогава ще седнем да приказваме тези, които сме виновни към България “, разяснява Пеевски думите на Бойко Борисов по-рано през днешния ден, че вижда по-широк формат на ръководство след изборите.

Със сигурност няма да подкрепим „ Възраждане “ в нищо, отсече Пеевски. Той повтори, че придвижването няма да да предлага свои хора за служебни министри.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР