Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски заяви, че е

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски заяви, че е
Коментари Харесай

Делян Пеевски - оптимист за ротацията

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски съобщи, че е оптимист за ротацията и съгласно него тя би трябвало да се случи. По думите му страната е постоянна сега и би трябвало да се случи тази ротация, с цел да има държавно управление. На 6 март ще има оставка и всичко би трябвало да се случи бързо, безапелационен беше Пеевски.

Той разяснява и думите на президента Румен Радев, който съпостави министрите в кабинета с пешки и съобщи, че решенията се взимат на друго място. Според Пеевски пешки е редил единствено президента. „ Много пешчици, доста топчета и всевъзможни други играчки си ги редеше две години “, изясни той.

Припомняме, че съгласно Пеевски,ДПС е подготвена и за предварителен избор. Коментарът му пристигна в отговор на декларираната подготвеност от водача на ГЕРБ Бойко Борисов да се проведат нови парламентарни избори 2 в 1, при положение, че ПП-ДБ продължат да упорстват за поста на външен министър.

" Този вид не е добър за страната. За Движение за права и свободи е добре. ПП-ДБ би трябвало да се овладеят и да схванат, че не можеда се случва каквото изискат и както изискат и да се научат, че писаните неща би трябвало да се съблюдават ",заявипредседателят на ПГ на Движение за права и свободи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР