Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отново критикува премиера

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отново критикува премиера
Коментари Харесай

Делян Пеевски отново атакува премиера Денков

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски още веднъж подлага на критика премиера Николай Денков. Според него той би трябвало да си прави работата по-добре. Пеевски изясни и за какво Движение за права и свободи не са подкрепили бюджета на НЗОК в бюджетна и здравна комисия, както и за какво са дали своят вот против основаването на такава, която да проверява Министерството на електронното ръководство.

" Няма нищо съдбовно, ще има бюджет Здравната каса, да не се напряга прекомерно министър председателят, да си прави другата работа, която не я прави, виждате какво се случва с хората. За онколекарствата ни тормозят тези публични поръчки, имаме неща, дано да ги преглеждаме умерено и ще ги обявим, съобщи Пеевски.

" Не подкрепихме концепцията за основаване на комисия за следствие на Министерството на електронното ръководство, тъй като преценихме, че има проверяващи органи, по този начин както не подкрепихме и другата комисия за следствие на Министерство на вътрешните работи. Трябва да оставим прокуратурата да си прави работата ", добави той.

" Не желая Движение за права и свободи да взе участие в популизъм и по тази причина се отхвърлих ”, добави Пеевски на въпрос за какво партията се е отказала от предлагането си за такава комисия.

Пеевски подлага на критика и премиера Николай Денков, че не си прави работата и още веднъж разяснява, че би бил по-добър вид от него за министър-председател.

" Нека да пробваме за месец, в случай че съм по-успешен, то да остана министър председател ", сподели с подигравка ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

Относно опцията да се разпродават държавни земи, Пеевски разяснява, че в случай че има такова нещо, то Движение за права и свободи ще го спре.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР