Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира изказването на

...
Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира изказването на
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Заставам твърдо зад МВР

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски разяснява изявлението на премиера Николай Денков, че е подготвен да си подаде оставката, в случай че вътрешният министър не осъди полицейското принуждение на митинга.

" Препоръчвам министър председателят другият път като има такава обстановка, да излезе против тези хора. Това беше като гангстерска борба на улицата и вие какво очаквате да създадат тези момчета? Те постъпиха безусловно почтено и опазиха жителите на София. Пълна поддръжка имат от мен за дейностите им. Заставам твърдо зад Министерство на вътрешните работи ", акцентира Пеевски.

" Изненадвам се от мненията на Денков - всички водачи поддържаме връзка с министъра на Министерство на вътрешните работи и сме се виждали с него, не мога да схвана това " Радино " неспокойствие в премиера. Ние сме в непрекъснат контакт с вътрешния министър и освен и това е обикновено. Калин Стоянов сподели, че има опит за въздействие на назначение на полицейски шефове, което аз споделих, че не би трябвало да се позволява и че никой от нас няма право да назначава никой в Министерство на вътрешните работи ", акцентира Делян Пеевски.

" Ще има среща за бюджета по-късно, обсъждаме нещата, Асен Василев идва и ще беседва с Движение за права и свободи и ГЕРБ по тематиката, там няма проблеми, завършваме работа напълно скоро. Във финансовия министър има доста разсъдък ", сподели Пеевски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР