Председателят на партия Възраждане Костадин Костадинов призова българите към гражданско

...
Председателят на партия Възраждане Костадин Костадинов призова българите към гражданско
Коментари Харесай

Костадинов обяви гражданско неподчинение, призова да не плащаме данъци

Председателят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов прикани българите към гражданско непокорство, в което ще се включат и членовете и симпатизантите на партията му.

Призива си той насочи на брифинг в коридорите на Народното събрание, минути откакто в зала бе признато предлагането на " Продължаваме промяната " за даване на военно-техническа помощ на Украйна. Тази помощ обаче не включва непосредствено изпращане на стрелково въоръжението на намиращата се във война страна, а само ремонт на украинска техника във военните ни фабрики.
 Над четири часа препирни: Изпращаме помощ на Украйна, само че не и оръжие
Над четири часа препирни: Изпращаме помощ на Украйна, само че не и оръжие

След редакция на редактираните към този момент оферти

" От през днешния ден нататък ние не признаваме това държавно управление за законен представител на българския народ . За нас то към този момент не съставлява никого другиго, с изключение на американското посолство. Затова от през днешния ден разгласяваме гражданско непокорство и призоваваме всеки един български жител да спре да извършва отговорностите си към това нелегитимно държавно управление ", съобщи Костадинов.

И по-конкретно - всеобщи митинги, блокиране на институции, военни фабрики. " Ще създадем всичко допустимо тези военни фабрики да не работят обикновено, тъй като те сега обслужват само и единствено американския интерес ", изясни Костадинов.
 Коалиционният съвет за Украйна завърши без изказвания
Коалиционният съвет за Украйна завърши без изказвания

В сряда депутатите разискват военната помощ за Украйна

" Призоваваме българските жители да блокират безусловно всички институции, да не си заплащат налозите . Ако желаеме България да продължи да съществува, би трябвало да свалим това държавно управление ", насочи зов към жителите партийният водач.

Костадинов съпостави и българското държавно управление с властта в Киев - били " долнопробни американски марионетки ", чиято единствена цел била да разрушат връзките с Русия. Пророкува и идна рецесия с петрола и горивата, както и с доставките на нуклеарно гориво от Руската федерация.

" В Народното събрание има една българска политическа организация - " Възраждане ", и 6 американски, турски и каквото се сетите , единствено не и български. Решението, което бе взето през днешния ден, изцяло делегитимира това Народно заседание. То може да е " Народно ", само че не е на българския народ ", добави той.
 В Българска социалистическа партия признателни на опозицията - подкрепили неизпращане на оръжие
В Българска социалистическа партия признателни на опозицията - подкрепили неизпращане на оръжие

Позицията не е двуличие, твърди Александър Симов

Лидерът на " Възраждане " съзря още веднъж дългата ръка на американското посолство и в смяната на позицията на Българска социалистическа партия по въпроса.

На 11 май " Възраждане " ще организира народен протест в София и други огромни градове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР