Председателят на партия съобщи на брифинг в парламента, че

...
Председателят на партия  съобщи на брифинг в парламента, че
Коментари Харесай

Възраждане призова всички към гражданско неподчинение: Ако не действаме, ще ни унищожат!

Председателят на партия " " заяви на брифинг в Народното събрание, че от групировката смъкват доверието си от държавното управление и от през днешния ден го смятат за нелегитимно, откакто по-рано депутатите взеха решение да подкрепят Украйна с военно-техническа помощ, съобщи кореспондент на

По думите му зад това решение стоят " шест американски организации " в Народното събрание и нито една българска партия, с изключение на " ".

От днес-нататък не признаваме това държавно управление за законно, защото то съставлява единствено американското посолство. От през днешния ден разгласяваме гражданско непокорство, тъй като това държавно управление не съставлява към този момент никой българин, а единствено американското посолство. Това държавно управление ни трансформира в долнопробна американска колония, съобщи Костадинов.

Лидерът на " " прикани всички български жители да минат на гражданско непокорство и да блокират всички типове институции.

,,По отношение на военните фабрики ще създадем всичко допустимо, с цел да не могат да работят нормално``, закани се още депутатът.

Тези хора няма да се спрат, до момента в който не вкарат България във война с Русия. Ако желаеме България да продължи да съществува, би трябвало да свалим това държавно управление, другояче то ще унищожи България и българския народ. На митинга на 11 май ще изразим нашите визии, с цел да може това държавно управление да не съставлява България. Тези хора ще носят правосъдна и наказателна отговорност за закононарушенията, сподели още Костадинов.

Той изясни, че апелът им няма нищо общо с опит за прелом, защото превратът " към този момент бил осъществен от настоящето държавно управление ".

Призоваваме и органите на реда да спрат да извършват заповедите на това нелегално държавно управление. Този кабинет би трябвало да бъде свален! Само това ще докара до възобновяване на българските суверенитет и сигурност, съобщи на финала водачът на " ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР