Председателят на парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност

...
Председателят на парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност
Коментари Харесай

Комисията за контрол над службите ще изслуша председателя на ДАНС

Председателят на парламентарната комисия за надзор над службите за сигурност Бойко Рашков от ПП-ДБ ще свика комисията на изключително съвещание в понеделник, на което да бъде изслушан ръководителят на ДАНС Пламен Тончев. Това разгласи пред публицисти Рашков.

" Мисля, че можем след изборите, в понеделник, да проведем съвещание на комисията, която ръководя. Включително със запознаване с всички материали, освен отчета, който е изпратен от ДАНС до ЦИК, а и със съпътстващите материали, които би трябвало да има към този отчет, в елементи да се срещнем. Освен това да изслушаме ръководителя на ДАНС, с цел да установим. Много се надявам, че няма да има политическа интервенция в държанието на тази значима държавна организация ", разяснява Рашков, представен от БНР.

На въпрос дали би трябвало да бъде оповестен отчета на ДАНС за машинното гласоподаване и дали споделя мнението на премиера Николай Денков, че отчетът е манипулативен, Рашков отговори:  " Преди да се срещнем с отчета, преди да го обсъдим в комисията, не можем да показваме едно мнение, защото ще изразим тогава пък една преднамереност, което ще обезсмисли в доста огромна степен съвещанието, което възнамерявам за понеделник ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР