Председателят на парламентарната група на "Изправи се! Мутри, вън" Мая

...
Председателят на парламентарната група на "Изправи се! Мутри, вън" Мая
Коментари Харесай

Манолова за строежа на Алепу: Това безобразие трябва да бъде отстранено!

Председателят на парламентарната група на "Изправи се! Мутри, вън " Мая Манолова се разгласи за тотална възбрана на строителството в зона А по Черноморското крайбрежие и в предпазените зони, предава радио Бургас, съобщи БНР.

На брифинг на плажа "Алепу ", където преди година избухна скандал с построяването на така наречен "подпорна стена ", тя разгласи, че е подготвена с подобен законопроект, който ще бъде импортиран в околните дни в Народното събрание.

"Нашата позиция - без значение от това кой е притежател на това безсрамие - е същата. То ттрябва да бъде отстранено и отговорните за поредицата нарушавания, а евентуално - и закононарушения - да бъдат осъдени. И няма по какъв начин притежателят да бъде прикачен към "Изправи се! Мутри вън ". Защото той е член на друга партия и от друга партия е общински консултант в Приморско ", сподели Манолова.

Повод за изказването ѝ стана информация, че братът на деятел на нейната групировка - Здравко Василев от Приморско, трети в листата на "Изправи се! Мутри, вън! " в Бургас, е купил дъщерната компания на "Главболгарстрой " - "ГБС Турс " ЕАД, която има правата за комплекса. Сделката беше публично оповестена през вчерашния ден, а самият Стоян Василев разгласи, че задачата му е - изтъквам - да "намери най-хубавият законов и публично допустим метод планът да бъде приключен ". Здравко Василев се разграничи от дейностите на брат си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР