Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов отново се

...
Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов отново се
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Назначихте министри туристи

Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов още веднъж се прояви с нестардартни даже секскуални изявления от парламентарната естрада.

„ Оставката трябваше да бъде налице още преди 9 месеца. Денков заставам тука и лъга. През последните 9 месеца кабинетът даде малоумни оферти за смяна на датата на националния празник, с помощта на финансовият министър държавният дълг на страната ще бъде 49 милиарда, а той самият стана прочут със корупционния случай „ Чаталджа “. Назначихте министри туристи, чиито екскурзии се заплащат от данъкоплатците ”, сподели Йорданов.

“Това, което се случва през днешния ден, трябваше да се случи още преди 9 месеца. Толкова гнусно, нездравословно и тъпо ръководство не е имало в българската история. Министър-председателят Денков се изпързаля като сапун в турска баня. Но както са споделили хората - когато корабът потъва, първо бягат мишките ", съобщи още Тошко Йорданов.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ стигна и по-далеч в своите рецензии към държавното управление. Той внесе и полова нотка за бременност и ориентировка.

„ Това държавно управление изтрая 9 месеца, колкото трае човешката бременност, само че не роди нищо. Сега въпроса ми е дали това е по този начин, този презрян резултат тъй като единия от половите сътрудници има характерна полова ориентировка и нагледно казано колкото и Христо Иванов да стои в скута на Делян Пеевски и поемайки животворната течност през скута му няма никакъв късмет да се роди нещо “, съобщи Йорданов. Именн поради тези реплики той бе и осъден от ръководителя на Народното събрание със забележка. 

В своето изявление Христо Иванов пък реагира с думите: „ Тотална безпринципност, изпрадането на все по ниски равнища на долнопробност и човешка бедност която се лее от тази естрада “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР