Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Йорданов призова президентът да разсекрети стенограмата от заседанието на КСНС за Скопие

Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов прикани президентът да разсекрети стенограмата от съвещанието на КСНС, с цел да се види кои политически сили са се отметнали през днешния ден от позициите си тогава.

" Една маймуна помни три минути. Вярвам, че в тази зала няма маймуни и те помнят какво са създали ", сподели Йорданов. Той подсети, че за КСНС е имало различен квалифициран план за решение от премиера, а Кирил Петков и Румен Радев са спорили дълго по разликите си.

" Ако не ви е позор, да прочетете какви неща приказвахте всички, отпред с ПростоКиро ", обърна се към представителите на политическите сили Йорданов.

" И спрете с това най-хубаво предложение. Да ви имам най-хубавото предложение ", ядоса се той по адрес на рамката, препоръчана от френското председателство. Йорданов го съпостави с една кола, която има всичко, даже фарове, само че няма мотор.

" Защо не е положително френското предложение? Оставя се отворена врата за езика. Македонците ще могат да настояват, че е написан на македонски език и всеки, който твърди противоположното, е народен изменник. Езикът на омразата, правата на българите, историческите разногласия - всичко това е вкарано след повдигането на ветото. Представете си 20 год. присъединение за Македония - 20 години ще могат да бъдат мачкани там българите. " Аман от интернационалисти, казусът в Македония е заплетен от интернационалисти ", заключи Тошко Йорданов, представен от dir.bg.

" Днешният ден е срамен за България, тъй като, както постоянно, народни представители ще бъдат национални предатели ", безапелационен беше Тошко Йорданов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР