Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова размахва пръст

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова размахва пръст
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV: Десислава Атанасова с гневна реч на старта на новия парламент: Не е ясно колко граждани бяха лишени от правото си на глас заради машините и репресиите от служебното правителство

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова размахва пръст на бъдещата четворна коалиция на старта на 47-ото Народно заседание.

" През тази година два поредни Народното събрание се провалиха в опита си да излъчат болшинство. Тези два обстоятелството би трябвало да бъдат регистрирани от всички нас. Заради ниската интензивност актуалният парламент не разполага с легитимност за нови случки. Още занапред е ясно, че каквото и да е болшинството, то няма да плод са социална сила, а резултат от взаимни отстъпки ", стартира Атанасова.

" Не е ясно какъв брой жители бяха лишени от правото си на глас поради машините и репресиите от служебното държавно управление ", продължи тя.
свързани новини12842преди 28 минути
" Надяваме се, че грешките, които провалиха последните два Народното събрание, няма да се случат в този. Осъзнаваме изцяло нуждата от съставянето на постоянно държавно управление ", сподели още парламентарната шефка на ГЕРБ.

" Още от през днешния ден можете да разчитате на правилно отношение от коалиция ГЕРБ-СДС. Ще бъдем съпротива на очертаващото се ляво-либерално общество. Не възприемаме ролята на съпротива за нагнетяване на напрежение в обществото. Предизвикателствата пред страната са огромни ", продължи Десислава Атанасова.

Тя посочи, че от ГЕРБ-СДС са подготвени да поддържат всяко предложение, което пази националния интерес и дава вероятности за бъдещето на страната.

" Политическа партия беше основана преди 15 години на днешния ден и през днешния ден е момента да благодарим на всички членове и симпатизанти, които ни подкрепяха макар всички закани и изчегъртване. Благодарим ви! Няма да ви предадем ", зарече се Десислава Атанасова.

Тя напомни, че през годините, от са били подлагани на непрестанни офанзиви. И добави, че от партията схващат какъв брой е значима ролята на опозицията, без обаче да излъчва звук и експанзия.

Пожелаваме триумф на партиите, които към този момент преговорят за постоянен кабинет, сподели Атанасова. И се обърна към четворната сглобка още тази година да се организира разискването на бюджета за 2022 година, както и да ги потърсят за помощ при правенето му.

“Първият ни план за решение ще е за налагане на мораториум за тегленето на нов дълг до момента в който не се сформира устойчиво болшинство “, уточни Десислава Атанасова.

Голямата задача е да се върне естественият темп на развиване на страната. Не бива да си слагаме цели, които не сме в положение да реализираме. Длъжни сме да надскочим партийните ползи. Убедени сме, че това е единственият път към връщане доверието в Народното събрание и партиите. Бог да пази България, триумф на всички ни, приключи Десислава Атанасова.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК ТV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР