Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов открива в Пловдив конференция за дигитална сигурност и култура

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще открие в понеделник след обяд в Пловдив Есенен колоквиум за цифрова сигурност и просвета, културно-историческо завещание и цифровизация. Двудневният конгрес ще се организира в хотел „ Империал ”, а негови уредници са Жени ГЕРБ и Фондация „ Конрад Аденауер ”.

 Цветан Цветанов открива в Пловдив конференция за цифрова сигурност и просвета

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще приказва пред участниците на тематика „ България – територия на сигурност и съгласуваност. Управленската стратегия на Политическа партия ГЕРБ – национална политика с четиригодишен небосвод и посока Западни Балкани ”. Очаква се в работата на двудневната конференция да се включат още министърът на вътрешните работи Валентин Радев, министърът за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година Лиляна Павлова, министърът на културата Боил Банов и други.

 Цветан Цветанов открива в Пловдив конференция за цифрова сигурност и просвета

Приветствия към форума ще създадат ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев. Ще бъде излъчено видеообръщение от Европейския комисар по въпросите на цифровата стопанска система и цифровото общество Мария Габриел.

Във втория ден одобрение към форума ще направи и Торстен Гайслер, началник на бюрото на Фондация „ Конрад Аденауер ” в България, а специфичен посетител ще бъде ръководителят на ЕНП Жени Дорис Пак, която ще приказва за европейския културен продан в годината на културно- историческото завещание – Европа 2018.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР