Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в Конференция по въпросите на управление на миграцията в Брюксел

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила ще взе участие в Конференцията на високо равнище по въпросите на ръководство на миграцията. Форумът ще се организира в Европейския парламент в Брюксел.

В конференцията ще вземат присъединяване ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 година ръководител на... към профила, ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила, ръководителят на Европоейския съвет Доналд Туск, висшият представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Федерика Могерини, еврокомисари, евродепутати и представители на национални парламенти. Сред главните тъми, които ще бъдат обсъждани на форума са подобряването на обмена на информация сред националните управляващи и организациите на Европейски Съюз, гарантирането на сигурността в Шенген, оправянето с противозаконната миграция и пропуските в системите, по-доброто шерване на отговорността за търсещите леговище и разбиването на мрежи на престъпни контрабандисти.

По време на визитата си в Брюксел Цветан Цветанов ще организира и поредност от работни срещи с представители на Европейската национална партия, еврокомисари и евродепутати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР