Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов откри реконструирани улици и междублокови пространства в Казанлък

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов откри през днешния ден в Казанлък реконструирани и рехабилитирани улици и междублокови пространства, оповестиха от пресцентъра на партията.
 
На церемонията са участвали кметът на града Галина Стоянова, зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, депутатити от ГЕРБ, поданици и посетители на града.
" Преди 7 години, всички вие, жителите на Казанлък, гласувахте доверие на Галина Стоянова и резултатите не закъсняха. Не бива да пропущаме и голямата заслуга на премиера Бойко Борисов за всичко това, което през днешния ден виждаме в Казанлък. Вече всеки един човек, който идва тук, ще се радва на прелестните спортни площадки и зелени пространства. Моята единствена молба в този момент е да пазим всички тези нови придобивки ", декларирал Цветанов. По думите му в проектобюджета на Европейски Съюз за новия финансов програмен интервал за България са планувани 2 милиарда лв. повече за кохезионна политика и тези средства ще стигнат точно до българските общини.
 
Цветанов е подчертал значимостта на това жителите непрестанно да слагат проблемите си пред локалната, законодателната и изпълнителната власт. " Уверен съм, че през днешния ден се движим в вярната посока и имаме всички учредения да се гордеем от постигнатото ", показал той.
 
" Всичко, което откриваме през днешния ден, нямаше да е допустимо без европейската взаимност. Ние желаеме да осигурим на жителите добра среда за живот с европейски образ. Дойде краят на сивите пейзажи и началото на свежите и зелени пространства ", споделила Галина Стоянова. Тя благодарила на Цветан Цветанов и на държавното управление на Бойко Борисов за оказаното подпомагане през годините.-->
 
Новооткритите обекти са по план " Обновяване на градската среда в град Казанлък ". Проектът e предопределен напълно за кв. " Изток " в града и е на обща стойност 5 655 048,59 лева От тях 4 806 791,31 лева са от Европейския фонд за районно развиване по Оперативна програма " Региони в напредък " 2014-2020 година, а останалите 848 257,28 лева са обезпечени от страната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР