Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов присъства на празнична Света литургия в църквата „Свети 40 мъченици“ във Велико Търново

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов дойде рано сутринта във Велико Търново, където е центърът на националните празнувания във връзка 110-ата годишнина от оповестяването на българската Независимост.

Заедно с кмета на Велико Търново Даниел Панов, зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, депутатите от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова и Клавдия Ганчева, регионалния шеф на Велико Търново проф. Любомира Попова, представители на локалната власт и доста жители, Цветанов участва на празничната Света литургия, която по традиция стартира в 7.30 ч. в църквата „ Свети 40 мъченици “.

„ Винаги съм извънредно разчувствуван да бъда във Велико Търново в Деня на българската Независимост. Днес остарялата ни столица още веднъж е център на националните празнувания, център е на нашата горделивост и благодарност. Навършват се 110 години от тези изключителни събития по провъзгласяването на Независимостта, развили се точно тук, в старопрестолния Търновград. Честит празник на всички българи! “, показа Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР