Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и бивш шеф на

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и бивш шеф на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов разпука Локо Пд, ясно е защо полицията е била държана извън стадиона! Намалете веднага наказанието на ЦСКА!

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и някогашен началник на Дисциплинарната комисия на БФС Цветан Цветанов направи забавно изявление за свадите на „Лаута“. Вътрешният екс-министър напълно хвърля виновността за старта на случая на идиотската организация на мача от страна на домакините.

Това удостоверява подозренията на милиони почитатели, че абсурдът е плануван и по тази причина наказването на ЦСКА от 2 мача би трябвало да бъде понижено на момента. Или това на Локо Пд увеличено, тъй като не може да са идентични глобите при друга виновност!

Ако вътре в стадиона имаше полицейско наличие щеше да бъде обезвредено разрастването на конфликта, това сподели пред публицисти в Пловив Цветан Цветанов във връзка сбиването по време на снощната футболна среща сред Локомотив Пловдив и ЦСКА.

„ Според него има пропуск на тези, които са организирали футболната среща и на тези, които не са подхванали нужните дейности, с цел да договорят изискванията и метода по който да се охранява мача от чиновници на Министерство на вътрешните работи “, добави Цветанов.

В тази връзка Цветанов добави, че конфликтът се е развил доста необичайно – почнал е от двама, след това – трима, оттова на четирима и по думите му в случай че на стадиона е имало полицейски чиновници, те са щели да пресекат опцията тази обстановка да се разрасне и почитатели да влязат на терена.

„ Мерките срещу футболното безчинство, съгласно някогашния вътрешен министър би трябвало да бъдат превантивни. За всички футболни срещи, които носят риск, би трябвало да има подготовка преди, по време на мача и за след него “, добави Цветанов.

„ Но когато има такава среща и не е потърсено подпомагане от органите на Министерство на вътрешните работи да я охраняват – би могло да се стигне до сходен случай “, сподели още той
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР