Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова публикува в

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова публикува в
Коментари Харесай

Десислава Атанасова отвърна на Хазарта: И тя изкара снимка

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова разгласява в обществените мрежи фотография, с която отвърна на провокация депутата от " Продължаваме промяната " Христо Петров, по-известен като Хазарта.

Вчера той разгласява папарашки кадър, на който Атанасова е хваната да беседва с водача на Възраждане Костадин Костадинов и депутата от Има Такъв Народ Тошко Йорданов в коридорите на Народното събрание. Снимката обиколи обществените мрежи и медиите и бе употребена като доказателство за новата коалиция - ГЕРБ, Има Такъв Народ и " Възраждане ", което провокира разнопосочни мнения.

 д-атанасова-хазрата3

Днес Атанасова обаче разгласява сходен кадър със себе си, а на фотоса компания ѝ прави не какъв да е, а точно Христо Петров. Това е нейният отговор на задявката на Хазарта във Facebook. „ Шок! боНба! “, написа в обявата си Атанасова.

 д-атанасова-хазрата

На фотографията на Хазарта водачите на парламентарните групи на ГЕРБ, " ИТН " и " Възраждане " разискват нещо в коридорите на Народното събрание, където ги е снимал Хазарта в деня на отстраняването на Никола Минчев от председателския пост в Народно събрание.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР