Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова определи тръгналия

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова определи тръгналия
Коментари Харесай

Дариткова за Цветанов: Голямо разочарование

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова дефинира тръгналия си от партията някогашен зам.-председател Цветан Цветанов като " огромно отчаяние ".

" Винаги съм считала, че виновната преданост е едно от най-важните качества в политиката. За страдание и Цветанов потегли в посока на " антиГЕРБ " изразителност за печелене на политически дивиденти. Той работи в интерес на Движение за права и свободи, тъй като с тези изявления разколебава нашия електорат, само че втвърдява електората на Движение за права и свободи. Подобен метод в политиката е неточен меко казано. Той беше друг, когато беше част от ГЕРБ. Ние в никакъв случай не сме отричали, че сме работили в Народното събрание с представителите на Движение за права и свободи, когато се постанова да се поддържат цели, свързани с нашата евроатлантическа ориентировка и считам, че това е виновното политическо държание ", съобщи Дариткова по адрес на ръководителя на " Републиканци за България " в утринния блок на bTV.

„ В първите месеци сме се чували с Цветанов, по-късно – не. Той ми се обаждаше, с цел да разяснява мои участия в телевизионни излъчвания като упреци. Това в този момент е минало. Всеки е поел по своя път и няма смисъл да навлизаме в елементи, тъй като това по-скоро разколебава още повече хората ", съобщи Дариткова.

„ Цветанов беше вторият човек в партията и ръководител на ПГ на ГЕРБ. Той имаше всички благоприятни условия да дефинира посоката на партийното държание и в тази си роля той разполагаше с голяма власт. Това, което виждам в този момент е, е единствено мотив за отчаяние “, съобщи тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР