Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова присъства

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова присъства
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова в Батак: Общината има нужда от промяна и само ГЕРБ може да я донесе

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова участва на представянето на претендента за кмет на Батак от ГЕРБ инж. Васил Коларов и на претендентите за общински съветници, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Инж. Васил Коларов е заслужен претендент, който ще донесе смяната в Община Батак. Вие чухте от неговата стратегия, че той застава с ясни задължения пред вас и вие можете да му потърсите отговорност за тях. Това отличава политическа партия ГЕРБ от останалите. Ние не даваме празни обещания, не сме популисти, по тази причина повече от 10 години имаме доверието ви. Батак има потребност от смяна и единствено може да я донесе “ сподели Дариткова пред гласоподавателите в огромната зала на локалното читалище.

Честност, подготвеност и доверие са главните правила, заложени в програмата за ръководство на Батак от инж. Коларов. Той остро разкритикува досегашното ръководство на Батак поради неприятното положение на инфраструктурата и застоят в общината. Коларов и претендентите за общински съветници ще работят за възстановяване на изискванията за туризъм, електронна община, вложения в инфраструктурата, стратегии за поощряване на културата и спорта в общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР